Mansikka-katkarapu-briesalaatti
Mansikka-katkarapu-briesalaatti sopii kesäiseen ruokapöytään.
Ainekset
- pari kourallista pieniä salaatinlehtiä (rucolaa, vuonankaalia, viinisuolaheinää)
- 1 l mansikoita
- 250 g vesimelonia
- 200 g brie-juustoa
- 150 g katkarapuja
kastike:
- 1 ruukku basilikaa
- 1 dl sitruuna-avokadoöljyä
- 3 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- suolaa
- sokeria
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Puhdista ja paloittele mansikat. Kuori ja paloittele vesimeloni. Paloittele brie. Sulata ja kuivaa katkaravut.
2. Levitä salaatinlehdet, mansikat, vesimeloni ja brie tarjolle. Ripottele katkaravut päälle.
3. Hienonna basilika. Sekoita basilika, öljy ja viinietikka keskenään. Mausta kastike maun mukaan suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
4. Valuta kastike salaatin joukkoon.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous