Mainos Reseptit

Mansikka-laventelihillo

11.8.2015 Teksti: Maria, Helsinki Kuvat: Maria, Helsinki

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

500 g mansikoita
tilkka vettä
250 g Dansukker Hillosokeria
1 rkl kuivattua laventelia
1 rkl sitruunanmehua

Valmistusohje

Pane mansikat kattilaan ja kaada sokeri päälle. Anna seisoa puolisen tuntia. Lisää tilkka vettä, kuumenna kiehuvaksi, sekoita ja keitä noin 10 minuuttia. Kerää pinnalle muodostunut vaahto lusikalla pois.

Lisää hilloon laventeli ja sitruunanmehu ja keitä vielä 5 minuuttia. Anna valmiin hillon jäähtyä hieman.

Purkita puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Mama Gastro -blogi

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme