Reseptit

Mansikka-melonislush

8.7.2019 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kesän viilein alkumalja sekoitetaan jäisistä mansikoista sekä vesimelonista ja viimeistellään mansikkakuohuvalla.

Ainekset

Mansikka-melonislush:

1/2 l pakastemansikoita
n. 500 g vesimelonia
1/2 dl sitruunamehua
10 jääpalaa
2 pl (á 0,2 l) mansikkakuohuviiniä (Fresita)

Koristeeksi:

tuoreita mansikoita
vesimelonia

Valmistusohje

1. Pane jäiset marjat, melonipalat, sitruunamehu ja jääpalat tehosekoittimeen. Jauha sohjoksi.

2. Kaada sohjo laseihin. Lisää päälle kuohuviini, sekoita.

3. Koristele mansikoilla ja melonipaloilla.