Reseptit

Mansikka-melonislush

8.7.2019 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Kristiina Kurronen

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kesän viilein alkumalja sekoitetaan jäisistä mansikoista sekä vesimelonista ja viimeistellään mansikkakuohuvalla.

Ainekset

Mansikka-melonislush:

1/2 l pakastemansikoita
n. 500 g vesimelonia
1/2 dl sitruunamehua
10 jääpalaa
2 pl (á 0,2 l) mansikkakuohuviiniä (Fresita)

Koristeeksi:

tuoreita mansikoita
vesimelonia

Valmistusohje

1. Pane jäiset marjat, melonipalat, sitruunamehu ja jääpalat tehosekoittimeen. Jauha sohjoksi.

2. Kaada sohjo laseihin. Lisää päälle kuohuviini, sekoita.

3. Koristele mansikoilla ja melonipaloilla.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme