Reseptit

Mansikka-rahkavaahto

Koristele mansikka-rahkavaahto kokonaisilla tai viipaloiduilla mansikoilla ja mintulla tai sitruunamelissalla.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 250 g maitorahkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 5 dl mansikoita
  • 2.5 dl vaahtoutuvaa vanilliinikastiketta

Pinnalle

  • mansikoita
  • minttua tai sitruunamelissaa

Valmistusohje

Mausta maitorahka sokerilla ja vaniljasokerilla. Puhdista ja paloittele tai soseuta mansikat. Jätä muutama kokonainen marja koristeeksi. Sekoita paloitellut tai soseutetut mansikat maitorahkan joukkoon.

Vatkaa vanilliinikastike kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto muiden aineiden joukkoon. Jaa jälkiruoka tarjolle. Koristele kokonaisilla tai viipaloiduilla mansikoilla ja mintulla tai sitruunamelissalla.

X