Reseptit

Mansikka-ruusunmarjakiisseli

Mansikka-ruusunmarjakiisseli on maukas ja terveellinen jälkiruoka. Katso tästä helppo ohje ja tee värikäs jälkiruoka.

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mansikka-ruusunmarjakiisseli

  • 0.5 l vettä
  • 0.8 dl sokeria
  • 2.5 rkl perunajauhoja
  • 1 l tuoreita tai pakastettuja mansikoita
  • 1 dl ruusunmarjasosetta

Valmistusohje

Mansikka-ruusunmarjakiisseli tehdään näin:

1. Sekoita kylmään veteen sokeri ja perunajauhot. Kuumenna seos kiehuvaksi, sekoita koko ajan. Lisää marjat ja ruusunmarjasose. Anna kiehahtaa.

2. Sekoita kiisseli tasaiseksi sauvasekoittimella ja tarjoile mansikka-ruusunmarjakiisseli esimerkiksi mannapuuron kanssa.

Vinkki: Kiisselin mausteeksi sopii jauhettu kaneli.

Saatat pitää myös ruusunmarjajäädykkeestä.

Katso myös Kotiliesi.fi: Näin leivotaan ruusunmarja-siemenleipä

X