
Mansikka-ruusunmarjakiisseli
Mansikka-ruusunmarjakiisseli on maukas ja terveellinen jälkiruoka. Katso tästä helppo ohje ja tee värikäs jälkiruoka.
Ainekset
Mansikka-ruusunmarjakiisseli
- 0.5 l vettä
- 0.8 dl sokeria
- 2.5 rkl perunajauhoja
- 1 l tuoreita tai pakastettuja mansikoita
- 1 dl ruusunmarjasosetta
Valmistusohje
Mansikka-ruusunmarjakiisseli tehdään näin:
1. Sekoita kylmään veteen sokeri ja perunajauhot. Kuumenna seos kiehuvaksi, sekoita koko ajan. Lisää marjat ja ruusunmarjasose. Anna kiehahtaa.
2. Sekoita kiisseli tasaiseksi sauvasekoittimella ja tarjoile mansikka-ruusunmarjakiisseli esimerkiksi mannapuuron kanssa.
Vinkki: Kiisselin mausteeksi sopii jauhettu kaneli.
Saatat pitää myös ruusunmarjajäädykkeestä.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin leivotaan ruusunmarja-siemenleipä
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous