Mansikka-suklaaleivokset
Ainekset
pohja
Pinnalle
Valmistusohje
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan siivilän läpi varovasti samalla sekoittaen.
2. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasossa 6–8 minuuttia. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
3. Vatkaa mansikkakerma vaahdoksi ja perkaa ja paloittele mansikat. Levitä jäähtyneelle kääretorttupohjalle ensin 2/3 mansikkakermaa ja ripottele pinnalle mansikkapaloja. Kääri torttu tiukaksi kääröksi ja nosta vetäytymään jääkaappiin.
4. Leikkaa kääretorttu annosviipaleiksi ja nosta pinnalle nokare mansikkakermaa. Koristele mansikoilla.
Vinkki: Saat leivoksista helposti gluteenittomia, kun jätät vehnäjauhot pois.