19.7.2012

Mansikka-vuohenjuustopizza

Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Mansikan ja vuohenjuuston ydistelmä toimii. Tähän mansikka-vuohenjuustopizzaan käytetään valmiita pizzapohjia.

Ainekset

2 valmista pakastepizzapohjaa
200 g vuohenjuustoa
5 dl mansikoita
pari kourallista rucolaa tai vesikrassia
2 rkl sitruuna-avokadoöljyä
suolaa
rouhittuja viherpippureita
25 g parmesaanilastuja
4 rkl paahdettuja kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä

Valmistusohje

1. Pane pizzapohjat leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteen uuninlämmössä noin 8 minuuttia. Ota pohjat uunista pois.

2. Murenna vuohenjuusto tai leikkaa se viipaleiksi. Levitä juusto kuumien pizzapohjien päälle.

3. Puhdista ja viipaloi mansikat. Huuhdo ja kuivaa rucola tai vesikrassi. Sekoita mansikat ja rucola tai vesikrassi keskenään. Lisää öljy ja sekoita aineet kevyesti nostelemalla. Mausta maun mukaan suolalla ja viherpippurirouheella. Levitä seos vuohenjuuston päälle.

4. Ripottele pinnalle parmesaanilastut ja siemenet. Leikkaa pizzat neljään osaan ja tarjoa heti.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi