mansikkamousse
Reseptit

Mansikkamousse

Pehmeä mansikkamousse on helppo ja kesäinen jälkiruoka.
Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 l mansikoita
  • 2 munanvalkuaista
  • 3 rkl sokeria
  • 2 dl vispikermaa

Valmistusohje

Kuohkea mansikkamousse onnistuu käden käänteessä.

1. Perkaa ja soseuta mansikat. Vatkaa valkuaiset ja puolet sokerista vaahdoksi. Vatkaa kylmä vispikerma ja loput sokerista vaahdoksi.

2. Sekoita kerma- ja valkuaisvaahdot ja puolet mansikkasurvoksesta keskenään. Annostele mousse kulhoihin, valuta pinnalle loput mansikkasurvoksesta.

Maista myös nämä herkulliset ja helpot kulhojälkkärit: Marjoja, marenkia ja kinuskikastiketta sekä Nutella-Baileystrifle

Katso myös Kotiliesi.fi: Nopea valkosuklaarisotto

X