Mansikkarahka
Kevyt mansikkarahka on herkullinen välipala tai hellepäivän herkku.
Ainekset
Mansikkarahka
- 1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (rasvaa 9 %)
- 1 prk rasvatonta maitorahkaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 1/2 sitruunan mehu
- mansikoita viipaleina ja soseutettuna
Valmistusohje
Mansikkarahka valmistuu helposti näin:
Vatkaa vaniljakastike kylmänä vaahdoksi. Lisää rahka, vaniljasokeri, sitruunamehu ja osa mansikoista viipaleina. Kääntele ainekset sekaisin. Survo loput mansikat ja sekoita survos vaahtoon siten, että jälkiruokaan jää mansikkaraitoja.
Vinkki: Kokeile myös kylmää rahkasta tehtyä mansikkajäädykettä. Se on virkistävä jälkiruoka kesähelteellä.
Katso myös Kotiliesi.fi: Raikas rahkamousse
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous