Mansikoita ja raparperia jogurttikastikkeen kera
Ainekset
- 250 g mansikoita
- 1 varsi raparperia
- 1 rkl tomusokeria
- 2 rkl tuorepuristettua appeliinimehua
- 1 dl maustamatonta jogurttia
- 1 tl hunajaa
- 2 rkl paahdettuja manteleita rouhittuina
Valmistusohje
Mehustetut raparperit ja mansikat hunnutetaan raikkaalla jogurttikastikkeella tässä Teresa Välimäen hurmaavassa reseptissä.
1. Lohko mansikat ja paloittele raparperi. Laita ne kulhoon ja mausta tomusokerilla ja appelsiinimehulla. Anna mehustua noin tunnin verran.
2. Mausta jogurtti hunajalla.
3. Kaada mehustuneet mansikat ja raparperit kattilaan liemineen ja kuumenna nopeasti.
4. Jaa raparperi-maniskkaseos annosmaljoihin ja valuta päälle jogurttia. Koristele mantelirouheella ja tarjoile heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous