Reseptit

Manteli-misopestoa leivän kera

Tässä reseptissä Italia kohtaa Japanin. Pestokastike saa jännittävän twistin misokastikkeesta.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Paula Kukkonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl vahvaa tuoretta minttua
  • 1/2 dl raastettua parmesaanijuustoa
  • 1/2 dl mantelirouhetta
  • 1 rkl misotahnaa
  • 3 rkl oliiviöljyä

Lisäksi

  • maalaisleipää
  • salaattia, kurkkua, paprikaa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna minttu. Raasta parmesaani. Mittaa kaikki pestoainekset korkeaan kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella tahnaksi.

2. Voitele neljä maalaisleipäviipaletta misopestolla. Lastaa leivän päälle salaattia, viipaloitua paprikaa ja tuorekurkkua.

X