Mantelinen tuorepuuro
Mantelinen tuorepuuro on kiireisten aamujen pelastaja.
Ainekset
illalla
- 4 dl jogurttia
- 1 dl kaurahiutale-leseseosta
- 2 rkl auringonkukansiemeniä
- 1 rkl kurpitsansiemeniä
- 6 paloiteltua mantelia
aamulla lisäksi
- 2 dl marjoja
- 1 banaani
- hunajaa tai tummaa sokeria
Valmistusohje
Manteleista makua saava tuorepuuro valmistuu itsekseen yön aikana jääkaapissa.
1. Sekoita illalla kaurahiutale-leseseos jogurttiin, lisää siemenet ja paloitellut mantelit. Pane puuro jääkaappiin.
2. Ohenna puuro tarvittaessa aamulla jogurtilla tai maidolla. Lisää puuroon marjoja, banaanipaloja ja makeuta halutessasi hunajalla tai tummalla sokerilla.
Lisää tuorepuuroa:
Tattarituorepuurolla käynnistyy päivä
Tuorepuuro puolukoista
Tuorepuuro mansikoilla
Kotiliesi.fi: Vadelmainen tuorepuuro
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous