24.4.2012

Marenkia ja luumumascarponekermaa

Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

12-16 marenkiruusuketta
2 dl kuohukermaa
1 prk mascarponejuustoa
4-5 rkl luumumarmeladia
0.5 dl sokeria
2 rkl vanilijasokeria

Valmistusohje

Vatkaa kerma ohueksi vaahdoksi. Lisää mascarpone, sokerit ja luumumarmeladi. Vatkaa vielä kunnes syntyy hyvä, notkea vaahto. Jos marcarpone jää ”klomppiseksi”, lisää kermaa ja vatkaa. Annostele maljoihin marengin kera. Viimeistele annokset notkeaksi veteen ohennetulla luumumarmeladilla.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi