
Mariannetoffeet
Piparminttu antaa joulunekuille raikkaan maun. Itse tehdyt joulunamut sopivat myös aterian makeaksi päätökseksi. Maista heti!
Ainekset
- 2 dl kuohukermaa
- 2 dl sokeria
- 2 dl vaaleaa siirappia
- 1 dl Marianne Crush -karamellirouhetta
- 5 tippaa piparminttuöljyä
- 2 rkl voita
Lisäksi
- pieniä foliovuokia
Valmistusohje
1. Mittaa kerma, sokeri ja siirappi paksupohjaiseen teräskattilaan. Keitä aineksia koko ajan pohjia myöten sekoittaen, kunnes seos alkaa paksuuntua (aikaa kuluu noin 20 minuuttia). Seos on valmista, kun kylmään veteen tiputettu tippa pysyy koossa ja siitä pystyy muotoilemaan sormien välissä pallon.
2. Lisää seokseen karamellirouhe, piparminttuöljytipat ja voi. Sekoita ainekset huolella. Kaada kuuma seos heti pieniin karkkivuokiin. Anna kovettua viileässä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous