Marinoidut chilioliivit
Marinoidut chilioliivit sopivat tarjottavaksi quesadillojen kanssa. Oliivit ovat myös oivaa pikkusyötävää esimerkiksi illanistujaisiin.
Ainekset
- 4 dl kalamata-oliiveja, mustia ja vihreitä
Marinadi
- 1 punainen chili
- 1 tl aniksen siemeniä
- 1 tl fenkolin siemeniä
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl hienonnettua tuoretta rakuunaa
- 2 tl sokeria
- 0.5 tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Valuta oliivit. Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Murskaa siemenet ja valkosipulinkynnet morttelissa. Sekoita marinadin aineet keskenään ja valuta seos oliivien joukkoon. Anna marinoitua viileässä vähintään muutaman tunnin tai yön yli.
Oliiviherkkuja:
Kotiliesi.fi: Oliivikeksit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous