
Marinoidut jättikatkaravut
Ainekset
- 800 g kuorellisia jättikatkaravunpyrstöjä
marinadi:
- ½–¾ dl sitruunamehua
- 1 dl öljyä
- 1 tl sormisuolaa
- 1 tl chilitahnaa
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- silputtua persiljaa ja korianteria
Valmistusohje
1. Sulata ravunpyrstöt ja pane ne muovipussiin. Sekoita marinadi ja kaada pussiin. Sido pussin suu tiukasti kiinni ja anna ravunpyrstöjen maustua jääkaapissa 1–2
tuntia. Kääntele pussia kerran pari maustumisen aikana.
2. Pujota ravunpyrstöt kylmässä vedessä liotettuihin bambutikkuihin ja grillaa tai pariloi 2–3 minuuttia puoleltaan. Sivele pyrstöjä silloin tällöin marinadilla kypsennyksen aikana.
3. Tarjoa lisänä grillattua kesäkurpitsaa ja punasipulia, mustia oliiveja, riisiä ja kurkku-retiisisalaattia.
Kuva: Colourbox
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous