Marinoidut jättipavut
Kokeile tätä herkullista marinadia jättipavuille.
Ainekset
- 200 g valkoisia jättipapuja
- 250 g kirsikkatomaatteja
marinadi:
- 1 sitruuna
- 1 chili
- 1-3 valkosipulin kynttä
- 1.5 dl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 2 oksaa rosmariinia
Valmistusohje
Liota papuja 8 tuntia, vaihda vesi ja keitä noin 1½ tuntia suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä.
Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori talteen. Poista chilistä siemenet ja pilko se, kuori valkosipulinkynsi ja pilko. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
Valuta kypsät pavut ja kaada tölkkiin, johon lisäät marinadin sekä puolitetut kirsikkatomaatit.
Anna maustua seuraavaan päivään, sekoita tarvittaessa välillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous