Reseptit

Marinoidut lampaankyljykset intialaisittain

Tarjoa lampaankyljysten kanssa kurkkuraitaa ja basmatiriisiä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Lampaankyljykset tarjotaan raitakastikkeen kera. Sekoita raita luonnonjogurtista ja raastetusta kurkusta.

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Marinoidut lampaankyljykset

  • 8 lampaan parikyljystä
  • 1 1/2 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 1 rkl jauhettua korianteria
  • 2 tl kurkumaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 limetin mehu
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna

Valmistusohje

Marinoidut lampaankyljykset intialaisittain tehdään helposti näin:

1. Sekoita mausteet jogurttiin. Pane kyljykset tukevaan muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Solmi pussi kiinni ja anna lihan maustua kylmässä seuraavaan päivään välillä pussia käännellen.

2. Kuivaa kyljykset ja paista ne pannulla voissa kauniin ruskeiksi. Lisää pannulle paistamisen lopussa silputtua korianteria.

3. Tarjoa marinoidut lampaankyljykset intialaisittain kurkkuraidan ja basmatiriisin kanssa.

Lue myös: Intialainen currykastike on helppo tehdä myös kotona – katso 5 erilaista ohjetta

Lue myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään vindaloo lampaasta

X