Reseptit

Marinoidut oliivit

25.4.2019 Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Espanjalaiset pikkusuolaiset suupalat, tapakset, tihkuvat hyvää makua. Marinoidut oliivit valmistuvat hetkessä ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ainekset

Marinoidut oliivit:

250 g vihreitä oliiveja
1 sitruunan kuori
1 1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 rkl hunajaa
2 valkosipulinkynttä viipaloituna

Valmistusohje

1. Pane valutetut oliivit kulhoon ja raasta joukkoon sitruunan kuori.

2. Kiehauta muut ainekset kattilassa ja kaada oliivien päälle. Anna maustua jääkaapissa.

Suosittelemme