Marinoidut simpukat
Marinoidut simpukat ovat hienostunutta ruokaa, jonka kanssa maistuvat niin valkoviini kuin oikean rapea patonkikin.
Ainekset
- 400 g pakastettuja sinisimpukoita (Pirkka)
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1 rkl hienonnettua chiliä
- 2 rkl kalakastiketta
- 2 limetin mehu
- silputtua korianteria ja tilliä
Valmistusohje
1. Sulata simpukat. Sekoita muut ainekset keskenään kastikkeeksi.
2. Poista simpukoista toinen kuoren puolikas. Irrota simpukka kuorestaan – ja pane se takaisin kuorenpuolikkaaseen. Lusikoi päälle kastike.
3. Anna maustua. Tarjoa patongin kanssa.
Katso myös:
Sinisimpukat thaityyliin, Ruoka.fi
Simpukat valkoviinissä, Ruoka.fi
Kuorrutetut simpukat, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous