25.6.2012

Marinoidut tapas-oliivit

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

500 g kivellisiä oliiveja
5 dl oliiviöljyä
1 punasipuli
4–6 valkosipulinkynttä
1 tl kuivattua timjamia tai tuoreita timjaminlehtiä
1 tl silputtuja rosmariininneulasia
pari sitruunankuorisuikaletta
1 halkaistu chili

Valmistusohje

1. Pistele oliiveihin reikiä ennen marinointia, niin maut imeytyvät oliiveihin tehokkaammin.

2. Pane ainekset kerroksittain lasipurkkiin. Kaada päälle öljyä sen verran, että oliivit peittyvät. Anna maustua jääkaapissa vähintään kaksi vuorokautta. Kääntele purkkia pari kertaa maustumisen aikana.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi