Marinoidut tapas-oliivit
Marinoi oliivit yrteillä ja sipuleilla maustetussa marinadissa.
Ainekset
- 500 g kivellisiä oliiveja
- 5 dl oliiviöljyä
- 1 punasipuli
- 4–6 valkosipulinkynttä
- 1 tl kuivattua timjamia tai tuoreita timjaminlehtiä
- 1 tl silputtuja rosmariininneulasia
- pari sitruunankuorisuikaletta
- 1 halkaistu chili
Valmistusohje
1. Pistele oliiveihin reikiä ennen marinointia, niin maut imeytyvät oliiveihin tehokkaammin.
2. Pane ainekset kerroksittain lasipurkkiin. Kaada päälle öljyä sen verran, että oliivit peittyvät. Anna maustua jääkaapissa vähintään kaksi vuorokautta. Kääntele purkkia pari kertaa maustumisen aikana.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous