Reseptit

Marinoitu fenkoli

14.9.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 iso fenkoli
3 rkl valko- tai omenaviinietikkaa
1 tl sormisuolaa
1 tl sokeria
tilliä
2 pientä omenaa

Valmistusohje

Alkupalatarjottimella on jääkellarinlohta, metsäsienisalaattia ja marinoitua fenkolia suupalan kokoisina annoksina.

1. Halkaise fenkoli ja poista kova ydin. Leikkaa fenkoli läpikuultavan ohuiksi suikaleiksi. Silppua suikaleiden sekaan tilliä ja kaada päälle maustettu etikkaliemi.

2. Anna marinoitua noin 3 tuntia. Valuta suikaleet liemestä ja tarjoile esimerkiksi ohuiden omenaviipaleiden päältä.

Katso myös: 

Fenkoli-retiisisalaatti, Ruoka.fi

Fenkolipasta, Ruoka.

Fenkoli-rosmariinipizza, Kotiliesi.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *