Marinoitu feta
Yrttimarinoitu fetajuusto on todellinen moniottelija. Se sopii tarjottavaksi niin brunssi- kuin juhlien noutopöytäänkin. Herkkua myös kesällä grilliruokien kyljessä.
Ainekset
Marinoitu feta:
- 200 g fetajuustoa (pala)
- 1 ps (75 g) kuorittuja pistaasipähkinöitä
- 1 tl oreganoa
- 1 tl rosmariinia
- 1 1/2 dl öljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl raastettua sitruunan kuorta
- 1/2 sitruunan mehu
- hiutalesuolaa
Valmistusohje
1. Leikkaa feta kuutioiksi. Pane feta, pähkinät ja yrttimausteet kerroksittain purkkiin.
2. Murskaa valkosipulinkynnet öljyyn. Lisää joukkoon raastettu sitruunan kuori, sitruunamehu ja suola. Sekoita ja kaada fetan päälle. Heiluttele purkkia niin, että öljy valuu palojen väliin.
3. Anna maustua jääkaapissa yön yli. Tarjoa feta vihreän salaatin ja oliivien kanssa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous