Marinoitua päärynää ja paahdettuja pähkinöitä
Raikkaat paistetut päärynät ja granaattiomenan siemenet sopivat myös juhlakauden iltapalaksi.
Ainekset
- 4 pientä päärynää
- 2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- 1 rkl hunajaa
- 2 tl oliiviöljyä
- 2 rkl hienonnettua rosmariinia
- ripaus suolaa
Lisäksi
- kourallinen vuonankaalia
- 3 rkl paahdettuja pekaanipähkinöitä
- ½ granaattiomenan siemenet
Valmistusohje
1. Leikkaa päärynät lohkoiksi ja poista siemenkota. Sekoita balsamico, hunaja, oliiviöljy ja rosmariini kulhossa, ja kääntele päärynälohkot joukkoon. Anna maustua hetki.
2. Paista lohkoihin väriä kuumalla pannulla, mausta suolalla ja jäähdytä hieman.
3. Jaa huuhdeltu ja kuivattu vuonankaali lautasille, ja nostele päälle päärynälohkot.
4. Viimeistele pekaanipähkinöillä ja granaattiomenansiemenillä.
Katso myös:
Glögimaustettua päärynää ja kermavaahtoa, Ruoka.fi
Juustoja, karamellipähkinöitä ja hillottua päärynää, Ruoka.fi
Sahramipäärynät, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous