Marja-hedelmätuorepuuro
Syötävän kauniisti koristellusta tuorepuurosta tulee aamupöydän kuningatar.
Ainekset
- 5 dl maustamatonta jogurttia
- 2 dl omenamehua
- 1,5 dl kaurahiutaleita
- 1,5 dl pähkinöitä ja auringonkukansiemeniä
- 200 g kotimaisia pakastemarjoja
- 1 kypsä päärynä
- 2 rkl hunajaa
koristeluun
- marjoja ja hedelmiä
- kookoshiutaleita
- tuoretta minttua
Valmistusohje
1. Mittaa kaikki tuorepuuron ainekset tehosekoittimeen tai blenderiin ja sekoita tasaiseksi.
2. Anna tekeytyä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
3. Jaa puuro annoskulhoihin.
4. Koristele pinta marjoilla, hedelmillä, kookoshiutaleilla ja tuoreella mintulla.
Katso myös:
Hedelmäinen tuorepuuro, Ruoka.fi
Marjaisa tuorepuuro, Ruoka.fi
Mustaherukkatuorepuuro, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous