Reseptit

Marjaisa tuorepuuro

Marjaisa tuorepuuro käynnistää aamun kuin aamun. Voit antaa sen tekeytä jääkaapissa yön yli, jolloin puuro aamulla on heti valmis syötäväksi.

Teksti:
Nina Sarell ja Senja Jääskeläinen
Kuvat:
Colourbox.com

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Marjaisa tuorepuuro

  • 3/4 dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl kauraleseitä
  • 1 1/2 dl vettä
  • 1 dl mustikoita, mansikoita ja/tai vadelmia
  • 1 tl pellavan tai auringonkukan siemeniä

Valmistusohje

Marjaisa tuorepuuro valmistuu näin helposti:

1. Sekoita kaurahiutaleet, -leseet ja vesi keskenään kulhossa. Anna turvota vähintään puolisen tuntia tai yön yli jääkaapissa.

2. Sekoita marjat ja siemenet puuron joukkoon. Nauti marjaisa tuorepuuro aamu-tai välipalana.

Katso myös: Herukkainen tuorepuuro

Katso myös Kotiliesi.fi: Puuro – hyvän olon trendiherkku

X