Marjaisa tuorepuuro
Marjaisa tuorepuuro käynnistää aamun kuin aamun. Voit antaa sen tekeytä jääkaapissa yön yli, jolloin puuro aamulla on heti valmis syötäväksi.
Ainekset
Marjaisa tuorepuuro
- 3/4 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl kauraleseitä
- 1 1/2 dl vettä
- 1 dl mustikoita, mansikoita ja/tai vadelmia
- 1 tl pellavan tai auringonkukan siemeniä
Valmistusohje
Marjaisa tuorepuuro valmistuu näin helposti:
1. Sekoita kaurahiutaleet, -leseet ja vesi keskenään kulhossa. Anna turvota vähintään puolisen tuntia tai yön yli jääkaapissa.
2. Sekoita marjat ja siemenet puuron joukkoon. Nauti marjaisa tuorepuuro aamu-tai välipalana.
Katso myös: Herukkainen tuorepuuro
Katso myös Kotiliesi.fi: Puuro – hyvän olon trendiherkku
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous