Reseptit

Marjakiisseli pakastemarjoista

Kiisseli on nopea hektisten arkien jälkiruoka. Vaikka useat reseptit suosivat tuoreita marjoja, yhtä hyvin loihdit kiisselin pakastemarjoistakin.

Teksti:
Sirkka Hirvonen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 0.5 l sokerilla maustettua vettä tai laimennettua mehua
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 0.5 l jäisiä pakastemarjoja

Valmistusohje

Marjakiisseli valmistuu helposti näin:

  1. Kuumenna  sokerilla maustettu vesi tai laimennettu mehu ja 2 rkl perunajauhoja koko ajan hämmentäen, kunnes seos sakenee ja pulpahtaa pari kertaa.
  2. Lisää jäiset pakastemarjat. Tarjoa kiisseli kun marjat ovat sulaneet.

Nappaa talteen myös nämä helpot ja nopeat jälkkärit: Kuohkea marjavaahto, Manteli-kaneliuuniomenat ja Juustokakut lasissa

Katso myös Kotiliesi.fi: Paahtovanukas eli creme caramel

X