Marjakiisseli pakastemarjoista
Kiisseli on nopea hektisten arkien jälkiruoka. Vaikka useat reseptit suosivat tuoreita marjoja, yhtä hyvin loihdit kiisselin pakastemarjoistakin.
Ainekset
- 0.5 l sokerilla maustettua vettä tai laimennettua mehua
- 2 rkl perunajauhoja
- 0.5 l jäisiä pakastemarjoja
Valmistusohje
Marjakiisseli valmistuu helposti näin:
- Kuumenna sokerilla maustettu vesi tai laimennettu mehu ja 2 rkl perunajauhoja koko ajan hämmentäen, kunnes seos sakenee ja pulpahtaa pari kertaa.
- Lisää jäiset pakastemarjat. Tarjoa kiisseli kun marjat ovat sulaneet.
Nappaa talteen myös nämä helpot ja nopeat jälkkärit: Kuohkea marjavaahto, Manteli-kaneliuuniomenat ja Juustokakut lasissa
Katso myös Kotiliesi.fi: Paahtovanukas eli creme caramel
Kommentit
Tämä on tietysti aloittelijalle ikävä resepti, koska sokerin määrästä ei anneta mitään vihjettä.
Kommentit
Tämä on tietysti aloittelijalle ikävä resepti, koska sokerin määrästä ei anneta mitään vihjettä.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous