Reseptit

Marjamaljat proseccolla

Muotijuoma prosecco kruunaa marjamaljat. Hopeatarjottimelta tarjoiltuina maljoista tulee erityisen hienostuneet. Ruusun terälehdet ovat viimeinen silaus.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 dl puolikuivaa proseccoa
  • 5 liivatelehteä
  • 5 dl vadelmia ja mansikoita

koristeeksi

  • granaattiomenan siemeniä

Valmistusohje

Marjamaljat kätkevät sisäänsä Proceccoa, vadelmia, mansikoita ja granaattiomenan siemeniä.

  1. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna 1 dl viiniä kiehumapisteeseen. Puserra neste pois pehmeistä liivatelehdistä ja liuota ne viiniin. Sekoita liuos loppuun kuohuviiniin.
  2. Pane kerros mansikkaviipaleita ja vadelmia korkeiden lasien pohjalle. Lisää vähän lientä ja anna hyytyä.
  3. Täytä lasit kerros kerrallaan.
  4. Koristele hyytelöt granaattiomenan siemenillä.

Maista myös näitä ihania jälkiruokia:

yrttimarinoidut kesämarjat

Yrttimarinoidut kesämarjat

Marjamalja

Marjamaljat kookoskinuskilla

Jogurttijaadyke

Jogurttijäädyke

Kotiliesi.fi: Marjaisa pavlova

X