Marjamaljat proseccolla
Muotijuoma prosecco kruunaa marjamaljat. Hopeatarjottimelta tarjoiltuina maljoista tulee erityisen hienostuneet. Ruusun terälehdet ovat viimeinen silaus.
Ainekset
- 4 dl puolikuivaa proseccoa
- 5 liivatelehteä
- 5 dl vadelmia ja mansikoita
koristeeksi
- granaattiomenan siemeniä
Valmistusohje
Marjamaljat kätkevät sisäänsä Proceccoa, vadelmia, mansikoita ja granaattiomenan siemeniä.
- Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna 1 dl viiniä kiehumapisteeseen. Puserra neste pois pehmeistä liivatelehdistä ja liuota ne viiniin. Sekoita liuos loppuun kuohuviiniin.
- Pane kerros mansikkaviipaleita ja vadelmia korkeiden lasien pohjalle. Lisää vähän lientä ja anna hyytyä.
- Täytä lasit kerros kerrallaan.
- Koristele hyytelöt granaattiomenan siemenillä.
Maista myös näitä ihania jälkiruokia:
Kotiliesi.fi: Marjaisa pavlova
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous