8.5.2012

Marjanektari

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

14

Arvostelu

Ainekset

1 l marjoja, esim. mustikoita, vadelmia ja herukoita
2 dl vettä
1 dl sokeria

Valmistusohje

1. Mittaa peratut marjat paksupohjaiseen kattilaan. Kaada päälle vesi. Kuumenna seos kiehumispisteeseen ja lisää sokeri. Siirrä kattila jäähtymään liedeltä.

2. Soseuta seos tasaiseksi sauvasekoittimella.

3. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makeutta tai vettä.

Vinkki: Nektaria kannattaa tehdä suurempi määrä ja pakastaa syksyn vitamiinipaloiksi isoihin jääpalamuotteihin.

 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi