Marjat marengissa
Marjoilla raikastettu jogurtti-kermavaahto tasapainottaa mukavasti marenkien makeutta. Tarjoa herkku hauskasta marenkipesästä.
Ainekset
- 5 marenkirinkilää
- 4 dl luonnonjogurttia
- 2 dl kermavaahtoa
- 4 dl marjaseosta, esimerkiksi puolukkaa ja vadelmaa
päälle:
- jääkarpaloita
- hyytelöityä mehua
mehuhyytelö:
- 2 dl puolukka- tai herukkatuoremehua
- hillosokeria pakkauksen ohjeen mukaan
Valmistusohje
Murskaa yksi marenki jogurtin ja kermavaahdon joukkoon. Soseuta marjat ja sekoita jogurtin kanssa. Kieritä jäiset karpalot tomusokerissa.
Hyytelö: Keitä 2 dl puolukka- tai herukkatuoremehua hillosokerin kanssa ja anna hyytyä lasissa. Ota hyytynyttä mehua lusikalla namuiksi jälkiruokalautaselle.
Tarjoa jogurtti marenkipesästä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous