Reseptit

Marjat marengissa

Marjoilla raikastettu jogurtti-kermavaahto tasapainottaa mukavasti marenkien makeutta. Tarjoa herkku hauskasta marenkipesästä.

Teksti:
Maarit Cederberg

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 5 marenkirinkilää
  • 4 dl luonnonjogurttia
  • 2 dl kermavaahtoa
  • 4 dl marjaseosta, esimerkiksi puolukkaa ja vadelmaa

päälle:

  • jääkarpaloita
  • hyytelöityä mehua

mehuhyytelö:

  • 2 dl puolukka- tai herukkatuoremehua
  • hillosokeria pakkauksen ohjeen mukaan

Valmistusohje

Murskaa yksi marenki jogurtin ja kermavaahdon joukkoon. Soseuta marjat ja sekoita jogurtin kanssa. Kieritä jäiset karpalot tomusokerissa.

Hyytelö: Keitä 2 dl puolukka- tai herukkatuoremehua hillosokerin kanssa ja anna hyytyä lasissa. Ota hyytynyttä mehua lusikalla namuiksi jälkiruokalautaselle.

Tarjoa jogurtti marenkipesästä.

X