Marjoja, vaniljajogurttia ja marenkia
Vieraat hurmataan ihanalla jälkiruoalla. Jogurtti, marengit ja marjat kootaan keoksi, joka viimeistellään syötävillä ruusun terälehdillä.
Ainekset
- 500 g tuoreita marjoja (mansikoita, mustikoita, vadelmia)
- 1 rkl sokeria
- 1/2 sitruunan mehu
- 5 dl paksua turkkilaista jogurttia
- 3 rkl hunajaa
- 2 tl vaniljasokeria
- n. 10 pientä valmista marenkia
- 1 dl paahdettuja manteleita rouhittuina
Valmistusohje
1. Puhdista marjat ja paloittele isoimmat. Laita marjat kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri ja sitruunamehu. Jätä maustumaan.
2. Sekoita jogurtin joukkoon hunaja ja vaniljasokeri.
3. Kokoa lasikulhoon tai vadille kerroksittain marenkeja, marjoja ja jogurttia.
4. Ripottele pinnalle mantelirouhe.
Lisää makeita herkkuja marjoista ja marengista:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous