Marsipaanilla täytetyt uuniomenat ja vaniljakastiketta
Mehevät marsipaanilla täytetyt uuniomenat ja vaniljakastike kruunaavat loppusyksyn ateriat.
Ainekset
- 4 omenaa
- 80 g marsipaania
- 2 rkl kermaa
- ripaus kanelia
- rouhittuja pistaasipähkinöitä
tarjoiluun:
- vaniljakastiketta
Valmistusohje
1. Halkaise omenat ja koverra siemenkota pois.
2. Pehmitä marsipaani haarukalla ja notkista kermalla. Lusikoi omenoiden sisälle marsipaaniseosta. Ripottele marsipaanin pinnalle kanelia ja rouhittuja pistaasipähkinöitä. Asettele omenoitten ”kannet” paikalleen ja nosta omenat uunivuokaan.
3. Paista omenoita 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
4. Tarjoile omenat lämpiminä vaniljakastikkeen kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous