Mätitahnalla täytetyt munanpuolikkaat
Mätitahnalla täytetyt munanpuolikkaat ovat maukas retkieväs.
Ainekset
- 4 kananmunaa
Pinnalle
- Kallen raidallista mätitahnaa tai Abban lohi- tai tonnikalapasteijaa
- silputtua ruohosipulia tai tilliä
Valmistusohje
1. Keitä munia 8 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä, kuori ja puolita. Pane puolikkaat matalaan rasiaan. Pakkaa tilli- tai ruohosipulisilppu pieneen rasiaan tai muovipussiin. Ota mätitahana tai pasteija mukaan pursossa.
2. Pursota retkipaikalla munien pinnalle mäti-tuorejuustotahnaa tai kalapasteijaa. Ripottele päälle vihersilppua.
Katso myös:
Siianmätiä munakupissa, Ruoka.fi
Pinaatti-munahyydykkeet, Ruoka.fi
Savulohimuat, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous