Reseptit

Mätitahnalla täytetyt munanpuolikkaat

28.1.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Mätitahnalla täytetyt munanpuolikkaat ovat maukas retkieväs.

Ainekset

4 kananmunaa

Pinnalle

Kallen raidallista mätitahnaa tai Abban lohi- tai tonnikalapasteijaa
silputtua ruohosipulia tai tilliä

Valmistusohje

1. Keitä munia 8 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä, kuori ja puolita. Pane puolikkaat matalaan rasiaan. Pakkaa tilli- tai ruohosipulisilppu pieneen rasiaan tai muovipussiin. Ota mätitahana tai pasteija mukaan pursossa.

2. Pursota retkipaikalla munien pinnalle mäti-tuorejuustotahnaa tai kalapasteijaa. Ripottele päälle vihersilppua.

Katso myös:
Siianmätiä munakupissa, Ruoka.fi
Pinaatti-munahyydykkeet, Ruoka.fi
Savulohimuat, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *