Reseptit

Mausteiset porkkanat

18.10.2013 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jorma Marstio

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Mausteiset porkkanat tuovat ruokapöytääsi marokkolaisen keittiön.

Ainekset

3 porkkanaa lantteina
3 rkl öljyä
1 rkl viinietikkaa
1 murskattu valkosipulin kynsi
1 tl juustokuminaa
0.5 tl chiliä
ripaus sokeria
sormisuolaa
tuoretta minttua

Valmistusohje

Mausteisissa porkkanoissa on tuulahdus marokkolaisia makuja.

1. Keitä porkkanat kevyesti suolatussa vedessä al dente -kypsiksi. Kaada kulhoon.

2. Sekoita öljyyn viinietikka ja mausteet. Kääntele kastike porkkanoiden sekaan. Anna maustua jonkin aikaa ja ripottele päälle tuoretta minttua.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme