Reseptit 10.9.2015

Maustettuja papuja ja paahtopaistia

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

500 g pitkiä vihreitä papuja
4‒5 valkosipulinkynttä
chilirouhetta
2‒3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa

Lisäksi

300 g valmista paahtopaistia

Valmistusohje

Valkosipuliset pavut ja mehevä paahtopaisti ovat terveellistä ja maukasta ruokaa.

1. Huuhtele, kuivaa ja siisti pavut.

2. Ruskista valkosipuli oliiviöljyssä paahteisen ruskeaksi, älä kuitenkaan polta sitä. Lisää chili ja sitten pavut. Paista hetki ja hauduta niin, että papuihin jää vielä rapeutta. Mausta kevyesti suolalla.

3. Tarjoile pavut valmiin paahtopaistin kera.

Katso myös: 

Karitsan paahtopaistit, uunipunajuuret ja mantelikvinoaa, Ruoka.fi

Parsakaali-papusalaatti, Ruoka.fi

Paahtopaistileipä, Kotiliesi.fi

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi