Maustettuja papuja ja paahtopaistia
Pavut ovat terveellisiä ja maistuvat herkullisilta, kun ne maustaa oikein. Paahtopaisti tuo puolestaan ateriaan sopivasti proteiinia.
Ainekset
Maustetut pavut ja paahtopaisti
- 500 g pitkiä vihreitä papuja
- 4‒5 valkosipulinkynttä
- chilirouhetta
- 2‒3 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
Lisäksi
- 300 g valmista paahtopaistia
Valmistusohje
Maustetut pavut ja paahtopaisti valmistuvat näin helposti:
Maustetut pavut ja mehevä paahtopaisti ovat terveellistä ja maukasta ruokaa.
1. Huuhtele, kuivaa ja siisti pavut.
2. Ruskista valkosipuli oliiviöljyssä paahteisen ruskeaksi, älä kuitenkaan polta sitä. Lisää chili ja sitten pavut. Paista hetki ja hauduta niin, että papuihin jää vielä rapeutta. Mausta kevyesti suolalla.
3. Tarjoile maustetut pavut ja paahtopaisti yhdessä.
Katso myös:
Karitsan paahtopaistit, uunipunajuuret ja mantelikvinoaa, Ruoka.fi
Parsakaali-papusalaatti, Ruoka.fi
Paahtopaistileipä, Kotiliesi.fi
Kommentit
Vatsa ei kestä chiliä,oi miksi sen maun varaan lasketaan ohje.
Kommentit
Vatsa ei kestä chiliä,oi miksi sen maun varaan lasketaan ohje.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous