Maustetut joulumantelit
Nappaa Teresa Välimäen herkullisten joulumanteleitten resepti tästä.
Ainekset
- 1 rkl kookosöljyä
- 0.5 rkl hunajaa
- ripaus chilijauhetta
- 200 g manteleita
- ripaus vuorisuolaa
- 2 tl appelsiinin raastettua kuorta
- 2 rkl hienonnettua rosmariinia
Valmistusohje
Itse maustetut ja paahdetut mantelit ovat ihanaa ja terveellistä naposteltavaa ja maistuvat puolukkaglögin kanssa.
1. Kuumenna kookosöljy paistinpannulla.
2. Lisää hunaja ja chilijauhe. Sekoita, madalla lämpöä hieman ja lisää mantelit.
3. Kääntele manteleita seoksessaminuutti pari ja mausta suolalla, appelsiinin kuoriraasteella ja rosmariinilla.
4. Kaada mantelit kulhoon jäähtymään. Tarjoile glögin kera.
Lisää glögin kanssa tarjottavien reseptejä:
Maustetut joulupähkinät
Nopea pähkinänougat
Helpot juustokeksit glögijuhliin
Kotiliesi.fi:n paahdetut maustepähkinät
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous