Mehevä mustikkapiirakka
Mehevä mustikkapiirakka valmistuu helposti, kun kaikki ainekset ovat huoneenlämpöisiä.
Ainekset
- 1 l mustikoita
- 1 rkl perunajauhoja
- 1 dl sokeria
- 150 g voita
- 1 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Valmistusohje
Sekoita mustikoihin perunajauhot ja desilitra sokeria. Sekoita myös pehmeään voihin desilitra sokeria. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää kananmuna. Sekoita kaikki ainekset sen enempää vatkaamatta. Painele taikina voideltuun vuokaan ja lisää päälle mustikat. Paista 180-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia kunnes piirakka on hyvän värinen. Tarjoile vaniljajäätelön kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous