Reseptit

Mehevä mustikkapiirakka

Mehevä mustikkapiirakka valmistuu helposti, kun kaikki ainekset ovat huoneenlämpöisiä.
Teksti: Visa Nurmi Kuvat: Colourbox

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 l mustikoita
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 1 dl sokeria
  • 150 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

 

Sekoita mustikoihin perunajauhot ja desilitra sokeria. Sekoita myös pehmeään voihin desilitra sokeria. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää kananmuna. Sekoita kaikki ainekset sen enempää vatkaamatta. Painele taikina voideltuun vuokaan ja lisää päälle mustikat. Paista 180-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia kunnes piirakka on hyvän värinen. Tarjoile vaniljajäätelön kera.

X