Mehevä poronpaisti
Tämä mehevä poronpaisti kypsyy uunissa 2–3 tuntia. Paisti maistuu puolukoiden kera. Puolukoiden lisäksi paistin kanssa sopii myös perunamuusi ja juurekset.
Ainekset
Mehevä poronpaisti:
- noin 2 kg:n painoinen poronpaisti
- suolaa
Valmistusohje
Mehevä poronpaisti tehdään helposti näin:
1. Sido paisti pyöreäksi puuvillanarulla. Mausta suolalla. Ruskista paisti kauttaaltaan kuumalla paistinpannulla. Pane liha uunivuokaan ja peitä vuoka foliolla. Voit myös käyttää paistopussia. Kypsennä paistia 150-asteisessa uunissa 2–3 tuntia eli kunnes lihalämpömittari näyttää 60 astetta.
2. Ota paisti uunista ja anna sen vetäytyä vuoassa parikymmentä minuuttia. Leikkaa paistista ohuita viipaleita poikkisyin. Tarjoa lisänä punajuuria, perunamuusia, puolukoita ja uunissa paahdettuja juureksia.
Ohje: Tero Mäntykangas
Lisää ruokia poronlihasta:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous