Reseptit

Mehevät lohitacot

Lohitacot sopivat pihajuhlien tarjottavaksi.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 12 kpl tacokuoria
  • 700 g grillattua lohta

Punakaalisalaatti

  • ½ pieni punakaali
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ripaukset suolaa ja mustapippuria
  • 0,5–1 tl sokeria

Avokadokastike

  • 1 avokado
  • 150 g pehmeää vuohenjuustoa
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa ja mustapippuria

Lisäksi

  • tuoretta minttua ja korianteria

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali ja punasipuli. Sekoita punakaalisalaatin ainekset kulhossa ja anna tekeytyä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

2. Mittaa paloiteltu avokadon hedelmäliha, vuohenjuusto ja sitruunamehu korkeaan kapeaan kulhoon ja soseuta tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla, tarkista maku.

3. Kokoa tacokuoriin grillattua lohta, punakaalisalaattia ja avokadokastiketta.

4. Viimeistele tuoreella mintulla ja korianterilla.

Lisää herkkuja Meksikosta: 

963525-Burritos.jpg

Meksikolaiset burritot

Meksikolainen_kanakeitto

Pozole Verde – Meksikolainen vihreä kanakeitto

957446-chilisincarne.jpg

Meksikolainen chili sin carne

Kotiliesi.fi: Meksikolainen nyhtökaurasalaatti

X