
Mehevät lohitacot
Lohitacot sopivat pihajuhlien tarjottavaksi.
Ainekset
- 12 kpl tacokuoria
- 700 g grillattua lohta
Punakaalisalaatti
- ½ pieni punakaali
- 1 punasipuli
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaukset suolaa ja mustapippuria
- 0,5–1 tl sokeria
Avokadokastike
- 1 avokado
- 150 g pehmeää vuohenjuustoa
- ½ sitruunan mehu
- suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
- tuoretta minttua ja korianteria
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali ja punasipuli. Sekoita punakaalisalaatin ainekset kulhossa ja anna tekeytyä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
2. Mittaa paloiteltu avokadon hedelmäliha, vuohenjuusto ja sitruunamehu korkeaan kapeaan kulhoon ja soseuta tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla, tarkista maku.
3. Kokoa tacokuoriin grillattua lohta, punakaalisalaattia ja avokadokastiketta.
4. Viimeistele tuoreella mintulla ja korianterilla.
Lisää herkkuja Meksikosta:
Kotiliesi.fi: Meksikolainen nyhtökaurasalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous