
Meksikolainen kanakeitto
Tämä meksikolainen kanakeitto sopii erityisen hyvin liikkujan ruokavalioon. Ruokaisa ja lämmin kanakeitto palkitsee kovan treenin jälkeen.
Meksikolaisen kanakeiton juju on päälle lisättävät runsaat höysteet.
Ainekset
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 varsisellerin vartta
- 4 isoa porkkanaa
- 4 kypsää tomaattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 1/2 l vettä
- 3 laakerinlehteä
- 10 maustepippuria
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 tl chililastuja
- 1 tl kuminaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 500 g kypsää broileria
- 1 limetin mehu
tarjoiluun
- 1 iso avokado kuutioina
- kourallinen tuoretta korianteria
- maissilastuja
- 4 rkl kreikkalaista jogurttia
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja paloittele kasvikset.
2. Kuumenna öljy ja lisää edelliset. Kuullota ja lisää vesi sekä mausteet. Kiehauta ja keitä.
3. Revi joukkoon broilerinliha ja mausta limetillä. Kuumenna.
4. Jaa keitto lautasille ja lisää pinnalle avokadoa, korianteria, maissilastuja ja jogurttia.
Meksiko maistuu myös näissä keitoissa:
Tomaattinen kidneypapukeitto ja nachoja
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous