Reseptit

Meloni-juustosalaatti

Tämä meloni-juustosalaatti maistuu parhaiten leivän kanssa tarjoiltuna. Maistuva salaattikastike syntyy kätevästi juustorasioiden öljystä, sitruunamehusta ja mustapippurista.

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 pussia salaattisekoitusta
  • ½ hunajameloni
  • 1 lohko vesimelonia
  • 2 rasiaa feta-oliivisnackia (Arla)
  • tuoretta basilikaa

Kastike

  • juustorasioiden öljy
  • sitruunamehua
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa melonit kuutioiksi. Pane ainekset suureen salaattikulhoon. Mausta juustojen öljy sitruunamehulla ja pippurilla. Kaada salaatin päälle. Tarjoa heti patongin kanssa.

X