Reseptit

Meloni-mansikkasalaatti

Meloni-mansikkasalaatti on parasta jääkylmänä. Kookosvaahto antaa salaatille viimeisen silauksen.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 kypsä galia- tai hunajameloni
  • 200 g tuoreita mansikoita
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 rkl hunajaa
  • 1/2 dl sitruslikööriä

Koristeeksi:

  • mintunlehtiä

Valmistusohje

1.Halkaise meloni kahtia. Poista siemenet lusikalla ja koverra hedelmäliha irti kuoresta.

2. Viipaloi mansikat ja sekoita melonipaloihin.

3. Mausta appelsiinimehu hunajalla ja sitrusliköörillä. Kaada mansikoiden ja melonin päälle. Anna maustua kylmässä. Tarjoa salaatti kookosvaahdon kanssa.

Lisää raikkaita jälkiruokia mansikasta ja melonista:

743620-hunajamelonisorbetti.jpg

Hunajamelonisorbetti

794300-marjamelonimaljat.jpg

Marja-melonimaljat

964186-mansikkagranita.jpg

Minttusokerilla maustetut mansikat ja sitruunagranita

Kotiliesi.fi: Hedelmäsalaatti ja jogurttikastike

X