Meloni-parsasalaatti
Jos haluat sipulista hieman kesympää, kääntele se kastikkeen joukkoon marinoitumaan hetkeksi, ja lisää vasta sitten salaattiin.
Ainekset
- 1 nippu vihreää parsaa
- 1 cantaloupe-meloni
- 1 punasipuli
- kourallinen tuoretta minttua
- 1 ruukku rucolaa
Kastike
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl vadelmaviinietikkaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 tl hunajaa
Pinnalle
- 2 palloa pehmeää mozzarellaa
Valmistusohje
1. Huuhtele ja kuivaa parsat. Napsauta tyvistä pois sentin puiseva pala. Halkaise parsat pituussuunnassa. Kuumenna paistinpannulla tilkka oliiviöljyä, ja paista paloja 2–3 minuuttia.
2. Halkaise meloni, ja poista siemenet sekä kuoret. Paloittele meloni. Hienonna punasipuli.
3. Revi rucola tarjoiluvadille ja lisää päälle melonit, parsat, punasipulit sekä minttu.
4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään, ja kaada kastike salaatille. Viimeistele revityllä mozzarellalla.
Parsa maistuu salaatissa:
Kotiliesi.fi: Kevät-kuskussalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous