Reseptit

Melonicarpaccio

Teksti:
Emma Suominen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g melonia
  • 4 palloa valmista mangosorbettia (esim. Carte d’Or)
  • 2 rkl mantelirouhetta
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Melonicarpaccio on kevyt ja nopeasti valmistuva herkullinen ja näyttävä jälkiruoka. Melonicarpacciossa on energiaa vain 70 kcal/annos.

1. Leikkaa kuorittu meloni ohuen ohuiksi siivuiksi ja asettele ne lautaselle.
2. Pyöritä sorbetista palloja ja kieritä ne mantelirouheessa. Koristele meloni tuoreella mintulla ja sorbetilla ja nautiskele.

Ohje: Alex Nurmi

X