
Melonisohjo
Melonisohjo on hellepäivän viileä herkku, joka maustetaan raikkaaksi limetinmehulla.
Ainekset
Melonisohjo
- 1 hunaja tai galiameloni
- 2 limetin mehu
- 2 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia
- 3 dl vichyä
- vadelmia
Valmistusohje
Melonisohjo tehdään helposti näin:
1. Puolita meloni, poista siemenet ja kuutioi hedelmä liha. Pakasta melonikuutiot.
2. Puserra limeistä mehu talteen. Laita kohmeiset melonikuutiot tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Lisää limemehu ja hunaja tai siirappi. Jauha meloni sohjoksi.
3. Lusikoi melonisohjo laseihin. Lisää päälle vadelmia ja kaada vichy sohjon päälle. Tarjoa heti.
Katso myös: Hellepäivän herkut vesimelonista – vesimelonisalaatti, vesimelonipizza ja 3 muuta ihanaa vesimeloniherkkua
Katso myös Kotiliesi.fi: Ei tahraa, ei sotke – katso videolta, miten pilkot vesimelonin käteviksi suupaloiksi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous