
Mifu-bolognaisekastike
Mifu on raejuuston kaltaista ruokaraetta, joka kestää sulamatta sekä paistamisen että keittämisen.
Ainekset
- 1 rasia (330 g) Mifua (Välimeren tomaatti)
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 porkkana
- pala selleriä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 2 1/2 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1-2 tl oreganoa
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1-2 tomaattia
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa porkkana ja selleri pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipuleita ja kasviksia öljyssä hetki.
2. Lisää tomaattimurska ja vesi, murenna joukkoon liemikuutio. Anna hautua 15 minuuttia.
3. Lisää mausteet ja Mifu. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kastikkeen raikastukseksi hienonnettua tomaattia.
4. Silppua pinnalle basilikaa. Tarjoa kastike pastan ja juustoraasteen kanssa.
Vinkki: Kokele kastiketta myös lasagneen.
Kokeile myös näitä ihania kasvispastoja:
Tulinen sriracha-mustapapupasta
Pastaa ja paahdettua parsakaalia
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous