Mifu-pastasalaatti
Mifu-pastasalaatti sopii täydellisesti eväsruoaksi. Kylmänä tarjottavan salaatin maku vain paranee, kun se saa hölskyä eväsrasiaan pakattuna retkipoluilla. Tuhti salaatti antaa energiaa ja pitää nälän loitolla pitkään.
Ainekset
Mifu-pastasalaatti:
- 1 pkt (300 g) currylla maustettuja mifusuikaleita
- 1 prk (290 g) kikherneitä suolaliemessä
- 1 rkl öljyä
- 5 dl keitettyä pastaa
- 1/2 tl suolaa
- 1 prk (200 g) ananaspaloja
- 1/2 tuorekurkku
- 1 ruukku korianteria
- 150 g fetajuustoa
Maustekastike:
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl ananasmehua
- 1 rkl hunajaa
- 3 rkl sitruunamehua
- 1 tl currya
- 1/4 tl suolaa
Valmistusohje
1. Paista mifusuikaleita ja kikherneitä paistinpannulla öljytilkassa pari minuuttia. Sekoita joukkoon keitetty pasta ja suola.
2. Valuta ananaspalat liemestä (ota liemi talteen kastiketta varten). Huuhtele ja kuutioi kurkku. Hienonna korianteri.
3. Sekoita mifupastan joukkoon ananaspalat, kurkkukuutiot, korianteri ja murusteltu fetajuusto.
4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada pastasalaatin sekaan. Jos otat pastasalaatin mukaan retkelle, pakkaa se mukaan kannelliseen eväsrasiaan.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous