Reseptit

Minipatongit

Minipatongit sopivat tarjottaviksi keiton kanssa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

10

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • patonkitaikinaa
  • valkosipuliöljyä
  • juustoraastetta
  • pizzamaustetta

Valmistusohje

Tee tavallinen patonkitaikina (3 dl nestettä). Kauli kohonnut taikina levyksi ja leikkaa 10 neliöksi. Sivele levyt valkosipuliöljyllä, ripottele päälle juustoraastetta ja pizzamaustetta. Kääri patongit rullalle, kohota hetki ja pakasta. Paista patongit jäisinä ennen tarjoamista 200-asteisessa uunissa.

Lisää maukkaita patonkireseptejä:

188609_patongit

Siemen-aprikoosipatongit

794373-spelttipatongit.jpg

Spelttipatongit

siemenpatongit.jpg

Siemenpatongit

Kotilieisi.fi: Valkosipulipatonki

X