Reseptit

Minipatongit

2.5.2016 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

10

Arvostelu

Minipatongit sopivat tarjottaviksi keiton kanssa.

Ainekset

patonkitaikinaa
valkosipuliöljyä
juustoraastetta
pizzamaustetta

Valmistusohje

Tee tavallinen patonkitaikina (3 dl nestettä). Kauli kohonnut taikina levyksi ja leikkaa 10 neliöksi. Sivele levyt valkosipuliöljyllä, ripottele päälle juustoraastetta ja pizzamaustetta. Kääri patongit rullalle, kohota hetki ja pakasta. Paista patongit jäisinä ennen tarjoamista 200-asteisessa uunissa.

Lisää maukkaita patonkireseptejä:

188609_patongit
Siemen-aprikoosipatongit

794373-spelttipatongit.jpg
Spelttipatongit

siemenpatongit.jpg
Siemenpatongit

Kotilieisi.fi: Valkosipulipatonki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *