8.5.2012

Mozzarella-yrttisalaattia ja appelsiinikastiketta

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4 mozzarellapalloa
1 rasia vuonankaalia
1 pussi salaattisekoitusta
reilusti tuoretta basilikaa, minttua, kirveliä ja persiljaa
4 valkosipulinkynttä
öljyä

Kastike

vastapuserrettua appelsiinimehua
1 tl hunajaa
1 tl sambal oelek -maustetahnaa
1 dl oliiviöljyä
hiutalesuolaa, mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kastikeainekset keskenään. Viipaloi valkosipulinkynnet ohuelti ja paahda ne ruskeiksi öljyssä pannulla. Nosta valumaan paperin päälle.

2. Viipaloi mozzarellat. Laita vuonankaali tai salaattisekoitus kulhoon, pöyhi sekaan reilusti tuoreyrttejä. Kääntele salaatin sekaan noin kolmannes kastikkeesta. Nosta keko salaattia isoille lautasille, asettele viereen mozzarellaviipaleet, ripottele valkosipulit juuston päälle. Valuta loput kastikkeesta juuston päälle. Tarjoa salaatti heti.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi